Svt partiledardebatt 2017

Partiledardebatt maj 2017 – SVT Nyheter

Partiledardebatt maj 2017 | SVT Nyheter

Partiledardebatt maj 2017 · ”Sluta använda alternativa fakta, Löfven” · Partiledarna oeniga om id-kontrollerna · Kan inte dölja spänningarna i Alliansen.

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Partiledardebatt oktober 2017 – SVT Nyheter

Partiledardebatt oktober 2017 | SVT Nyheter

Partiledardebatt oktober 2017 … Ulf Kristersson (M), Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD. Experterna: Den här partiledaren tog hem debatten. ”Glänste …

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Partiledardebatten rond för rond – SVT Nyheter

Partiledardebatten rond för rond | SVT Nyheter

Med mindre än ett år kvar till riksdagsvalet samlades partiledarna i studio 2 i SVT-huset för valårets första stora partiledardebatt.

Med mindre än ett år kvar till riksdagsvalet samlades partiledarna i studio 2 i SVT-huset för valårets första stora partiledardebatt. De diskutera välfärd, jobb, sjukvård, klimat och trygghet, och först ut var Statsminister Stefan Löfven (S) och den nyvalde moderatledaren Ulf Kristersson.

Direktrapportering: Partiledardebatt – SVT Nyheter

Direktrapportering: Partiledardebatt | SVT Nyheter

14 maj 2017 — Ni är välkomna att ställa frågor redan nu till statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson samt till politikreportrarna Mari Forssblad och Per …

Så bevakar SVT partiledardebatten – SVT Nyheter

Så bevakar SVT partiledardebatten | SVT Nyheter

Partiledarna debatterar i kväll fyra ämnen i Agendas partiledardebatt. Debatten startar kl 20.00 i SVT2 och på svtnyheter.se men redan 18.45 …

Partiledarna debatterar i kväll fyra ämnen i Agendas partiledardebatt. Debatten startar kl 20.00 i SVT2 och på svtnyheter.se men redan 18.45 inleds det direktsända uppsnacket. Så här bevakar SVT debatten.

Dags för SVT:s partiledardebatt – här är ämnena – SVT Nyheter

Dags för SVT:s partiledardebatt – här är ämnena | SVT Nyheter

Det är de fyra huvudämnena i Agendas partiledardebatt som sänds på söndag. … Uppdaterad 13 oktober 2017 Publicerad 5 oktober 2017.

Välfärd, sjukvård, klimatet och trygghet. Det är de fyra huvudämnena i Agendas partiledardebatt som sänds på söndag.

Här är ämnena för partiledardebatten – SVT Nyheter

Här är ämnena för partiledardebatten | SVT Nyheter

Det är de fyra debattämnena i Agendas partiledardebatt på söndag, baserat på den opinionsundersökning som … Uppdaterad 14 maj 2017 Publicerad 12 maj 2017.

Sjukvård, invandring/integration, skola samt lag och ordning. Det är de fyra debattämnena i Agendas partiledardebatt på söndag, baserat på den opinionsundersökning som SVT Nyheter nyligen lät Novus göra.

Partiledardebatt i riksdagen – sista innan valåret inleds

Partiledardebatt i riksdagen – sista innan valåret inleds | SVT Nyheter

Uppdaterad 14 juni 2017 Publicerad 13 juni 2017. Oppositionen anklagade i partiledardebatten statsminister Stefan Löfven (S) för att inte se klyftorna i …

Oppositionen anklagade i partiledardebatten statsminister Stefan Löfven (S) för att inte se klyftorna i Sverige.Löfven varnade för att borgerliga skattesänkningar inte löser problemen.

Så följer du partiledardebatten i SVT – SVT Nyheter

Så följer du partiledardebatten i SVT | SVT Nyheter

8 okt. 2017 — Riksdagspartiernas partiledare möts i direktsänd debatt. Medverkande: Stefan Löfven (S), Gustav. Foto: Carl-Johan Söder /SVT. Så följer du …

Agendas stora partiledardebatt i SVT kommer ett år före riksdagsvalet. Se uppsnack, debatt och nedsnack i SVT och ställ frågor till statsvetare och politikreportrar. Så här följer du debatten på bästa sätt.

Så var SVT:s partiledardebatt – SVT Nyheter

Så var SVT:s partiledardebatt | SVT Nyheter

Partiledarna visade både ilska och humor i SVT:s partiledardebatt. Hetast blev sammandrabbningen om … Uppdaterad 14 maj 2017 Publicerad 14 maj 2017.

Partiledarna visade både ilska och humor i SVT:s partiledardebatt. Hetast blev sammandrabbningen om vårdköerna.

Keywords: svt partiledardebatt 2017